15 maijs 2009

ziedonis galvā!


visapkārt zied!
un ābeļziedi kā sniegs snieg!
arī manā fakultāte uzziedēja miera un līksmības pavasaris :)jeb notikās pasākums "ziedonis ķirsī" - diena, kad leģendārais Braučs sasniedz savu ikgadējo plaukšanas galējo pilnības formu ,kad viņa čakras pilnība ļauj savienoties ar augstāk stāvošām dimensijām! Ammmmmm! Ammmmm!

Un tad viņa krūtis piebriest spēka pilnas ... lai teiktu viedus vārdus un aicinātu māksliniekus !

Māksliniekus ,kas skrien jau pa slavas taku, kuri skries un kuri turpinās no tās bēgt!

Pasākumu iedziedāja jauni un sprauni dungotāji "Them Lemons", kur mazā, smalkā Kate ar savām trauslajām un spulgainajām acīm tik dzidri sadziedājās ar puikām! Pārsteidza grupas vienkāršība un mīlestībiņa, pret paša darīto! Un pa vidu kā tāds Iļja Muromietis sēdēja un dziesmas dzidrās spēlēja tas lielais blondais puika ,kas apvīts ar kautrības segu!
Tad uz goda plača kāpa šūpuļdziesmu ķēniņš Kārļu Kazāks! Skumjas acis , samtainais tembrs un atliek tikai aizvērt acis un Tu esi valstībā ,kas līdzinās Nārnijai, Laimes zemei vai Atlantīdai !

... nāca lirikas pratēji - Renāte , Henrikss , Briedis! Labi ,labi !
Henriku pazīstu - atgādina japāņu procelāna figūriņu - smalks ,trausls un gudrību pilns!
Dzeja arī neslikta, valodiņa bagāta un taps ar gadiem bagātāka!

un tad nāca viņš - Andris Akmentiņš - parastā treniņjakā un jaukā micīte uz galvas virs ,kuras spīdēja bohēmas nimbs! viņš un otrs sēdēja un spēlēja!
dzīvi dzīvi!
nekad nebiju redzējusi tik dzīvsudrabainu uzstāšanos, ka vien šķita ,ka vārdi , kas izplūst no mākslinieka mutes pārvārtīsies par izsacītajām bildēm, ka viņš tūlīt ņems un izdzers meiteni! dziesmas glīti savītas par dzīvi, ikdienu, mīlu un skurbuli - čerkstoša balss apstulbina!

nu ko, lai saku draugs!
ne tik daudz kā ziedoņa reibums bija ap mums,
bet cik gardi ķirši ,cik gardi ķirši,
bet ne kompotā!

Nav komentāru: